30 Aralık 2013 Pazartesi

yeni yıl yeni yıl

 

resim 1: (yeni hobimden fotolar:) )
(Facebook sayfama bekliyorum https://www.facebook.com/kucuktatlisirlar)
Bir yılı daha geride bıraktık, 2013 biraz farklı geçti, hastalıklar , kayıplar :( ve sonunda bir yılın daha sonuna yaklaştık.

2013ün son 2 gününe girmiş bulunmaktayız.  dukanın seyir ve güçlendirme evresinde olmadığım için son zamanlarda daha az hatta hiç tarif paylaşmıyorum. Buna kızanlar oluyor ama aslına bakarsanız bende favori tariflerimi evirip çevirip pişiriyorum ama önümüzdeki yıl biraz toparlamayı düşünüyorum. belki önümüzdeki hafta itibari ile yeni tarifler ile aranıza gelebilirim. Vermek istediğim bir 3-4 kilom mevcut:)

Bugünlerde herkesi bir telaş sarmış durumda kimi dışarıda bir partide yeni yıla girmek istiyor, kimisi evinde ailesi ve arkadaşları ile birlikte, birde yeni yıla girmeyi kutlamayı christmasla karıştırıp farklı yönlere çekmeye çalışanlar var.. Yeni yılı kutlamak hatta belki yeni yıldan beklediğiniz şeyleri umarak hayal kurmak için bir bahaneye ihtiyacınız yok. Ve yeni bir yıldan birşeyler dilemenin de hiç bir kötü tarafı yok.. Yıllar önce parlak şapkalarla zıplaya zıplaya büyükbabamın gülümseyişleri eşliğinde kutladığım günlerden bu yana .. benim için sevdiklerinize sevdiğinizi gösterdiğiniz, mutlu olduğunuz birlikte yiyip içtiğiniz her gün özel bir gündür..

Ben bu yıl çocukluğumdan beri içimde olan bir hayalimi daha tüm işimin yoğunluğuna, hayatın yorgunluğuna karşı gerçekleştirmiş bulunmaktayım. bu hayalim butik pastacılık:) bütün çocukluktan beri hayatımdaki arkadaşlarım bilir bu hayalimi.. Ve başladım evet yeni hayalim ve tatlı sırrımın ismi Küçük Tatlı Sırlar..:)
 
Geçen yılın yeni yıl yazısında bakın ne demişim " ama içimdeki diğer hep pastacı olmak isteyen isteyen ilkay dedi ki ama bu iki katlı pasta yapabilmek için üst üste ekleniyor hem bak bundan yok ki dolapta:) tabii ki o kalıbı da alıp eve döndüm:)" ve ben bu yıl kardeşimin nişanı için hayalimdeki iki katlı pastayı yaparak başladım bu hayalime :)

Demem o ki eğer birşey istiyorsanız bahanelerinizi zorlayın.. bahanelerinizin sadece kendinizin yarattığı engelleriniz olduğunu unutmayın.

Zayıflamak mı istiyorsunuz hala başlamadı iseniz bu ocak sizin miladınız olsun.. hemen hazırlıklara başlayın ve hayatı ıskalamayın..

Henüz yılbaşı için kesin bir plan yapmamakla birlikte ani gelişen planları çok severim:) bakalım bu yıl bize ne güzellikler getirecek..
 

Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz, güçlendirmede olanlar büyük ihtimal ödül öğünlerini o güne denk getirecekler, peki seyirde olanlar üzülmeyin o kadar çok seçenek var ki önünüzde gözünüz hiçbir şeyde kalmayacak size birkaç öneri sunmak istedim… Geçen yıl hazırladığım öneriyi değiştirmedim aslında, siz nasılsa zevkinize göre değişiklikler yaparsınız bu sadece bir fikir için isterseniz damağınıza layık bir sofra kurabilirsiniz. Alkol almak istiyorsanız tekrar düşünün derim (özellikle seyirde iseniz) uzun bir süre duraklamaya sebep olabilir. Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar dileğiyle..

Sizi seviyorum ;)


Çorbalar





Ara Sıcaklar







Ana yemekler



Tatlılar





Atıştırmalıklar

1 yorum:

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...