5 Kasım 2012 Pazartesi

DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-10

 

mod Herkese günaydın, 31 ekimdeyiz. Biz hepinize çok mutlu bir cadılar bayramı diliyoruz, jemma sizlerle olacak.
 
jasjindergill : Merhaba Jemma, bugün benim diyetimin 3. Günü,  benim küçük bir sorunum var. Bulunduğum yerde deniz ürünleri ve kırmızı et bulamıyorum, aynı şekilde hiçbir mağazadada yağsız peynir bulamadım. Bana tüketebileceğim başka şeyler söyler misiniz?

jemma :  Merhaba  jasjindergill , hoş geldin, bana hangi ülkede yaşadığını söyleyebilirmisin? Balık veya kümes hayvanı bulabiliyormusun? Eğer peynir bulamazsan, yağsız ve şekersiz yoğurt tüketebilirsin, lor benzeri peynirini yapabilirsin.  İzinli gdalardan bulabildiklerini tüketebilirsin.

jasjindergill : Ben hindistanda yaşıyorum.

jemma : tekrar merhaba  jasjindergill, lütfen benim önceki tavsiyelerimi dikkate al.

jasjindergill : Jemma bir şey daha var, birkaç yıl önce ben bir kaza geçirdim ve belden aşağım felç spor yapamıyorum.

jemma : jasjindergill, sen durumun gereği egzersizlerden muafsın, merak etme diyetitam anlamıyla takip edersen senin için yeterli olacaktır.

jasjindergill : tamamdır, çok teşekkürler,

jemma : jasjindergill bişey değil, mutlu halloweenlar..

Light9756 : Yulaf kepeği ile buğday kepeği arasındaki fark nedir? Atak ve seyirde ikisini birlikte tüketebilirmiyim?
 

Jemma : hoşgeldin Light9756! Buğday kepeği , ekmek ve çörek şeklinde tüketilebilir, kabızlığın hafifletilmesi ve düzenlenmesi için mükemmeldir, atakta değil ama seyir ve sonrasında kullanımı uygundur, çözünmez lif içerir.Yulaf kepeği ise kalp sağlığını geliştirir, kolestreol seviyesini düşürür, diyabeti önler. Atak evresi ile birlikte ulaf kepeği tüketmeye başlamalısın.

Equinoxx :ben asla sebzeleri çok seven biri olmadım ama sebze protein günlerinde ratouilleden çok zevk alıyorum. Maksimum limiti nedir? Ben çok yiyip kilo almaktan korkuyorum. Alt kısımdan daha fazla kilo vermek istiyorum bir tavsiyeniz varmı?

Jemma : hoş geldin  Equinoxx! Her ne kadar sebzelerde sınır olmasa dasen 1/3 sebze 2/3 protein oranına dikkat etmelisin, ps günlerinde küçükte olsa bir miktar kilo artışı olabilir. Program tamamlandığında istediğin kiloları vermiş olacaksın, her bireyin kilo veriş sırası bölgelerinde farklılık gösteriyor

Davida_in_KSA : Ben atak evresinde 4. Gündeyim (son gün).  Ben yarın 100 km bisiklet sürmeliyim. Normalde, tahıl barlar, fındık ve muz tüketirdim. Onların  yerine ne yiyebilirim.


Jemma: Günaydın Davida_in_KSA, Bu kadar uzun süreli bisiklet kullanıorsan, bisiklete binmeden bir gece önce 150 gr nişastalı gıda yiyebilirsin. Bisiklet sürerken Yanınızda çocuklar için üretilen küçük meyve tüplerinden taşıyabilirsiniz. Şeker ilavesiz 200 ml meyve suyu yada 100 gr meyve kompostosu veya bunların yerine 1 adet muz yiyebilirsiniz. Bisiklet sürmeye başlamadan bir yarım saat önce 1 bardak yağsız süt veya ayran içebilirsin. Bu tavsiyeleri lütfen sadece 100 km gibi ağır şekilde spor yapacağınız günlerde uygulayın.  Günlük raporlarınızda da bugünleri muhakkak bize bildirin.

lisey_lambo : Merhaba ben atak evresine başkadım. Ama yiyecek bulmakta zorluk çekiyorum. Ben hazır etlerden ve yoğurtlardan tüketebilir miyim? Yağ ve şeker olmamalı ama benim gördüklerimde var.

Scorpaki : Seyir evresinde şekersiz jöle yiyebilir miyim? %5-6 karbonhidrat içeriyor.


Jemma :  Sen günde 300 gr kadar tüketebilirsin.

 

 

8 yorum:

  1. Keep this going please, great job!

    Take a look at my blog; Order Natural Cleanse

    YanıtlaSil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...