29 Nisan 2013 Pazartesi

DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-12

Merhaba uzun zamandır size chat çeviremiyordum. Baktım biraz vaktim var son sohbeti sizlerle paylaşıyorum. Çok kısa bir sohbet olmuş ama belki sorularınıza cevaplar bulursunuz.

mod :Günaydın Dukan ahalisi, bugün 26 nisan 2013. Bir saatlik chat programımıza Sevie ev sahipliği yapacak. Keyifli sohbetler

DeeTaqi : Ben atak evresinde (testte belirtilen) hedefime ulaşamadım. Acaba hedefe ulaşana kadar seyire geçmeden bir gün daha atak evresine devam etmeli miyim?  

sevie :Deetaqi sohbete goşgeldin. Biliyorsunki testte tahmini bir program çıkarıyor. Eğer hedefe ulaşmadıysan atağı uzatmana gerek yok, seyire devam edin, asıl kilo kaybı seyir evresinde gerçekleşecektir. Programa devam edin.

DeeTaqi : Tartılmak için en doğru zaman ne zamandır? Dün ben uyumadan raporu doldurduğum rakam ile bugün sabah tartıldığım rakam arasında fark var.
sevie : Merhaba Dee taqi, Vücudunun ağırlığı gün içerisinde 1,5 kg +/- değişebilir. Bizim önerimiz sabah yemekten önce , banyodan sonra, hafif kıyafetlerle tartılmanızdır.

DeeTaqi : Atak evremde yulaf kepeği tüketmedim. Ben yulaf kepeği arıyorum ama bulamıyorum. Ben yulaf kepeği yerine yulaf unu tüketebilirmiyim?

sevie : DeeTaqi, sen bilmelisinki, Yulaf kepeğinin yerine hiçbir şey koyamazsın. Yulaf kepeği önemle tavsiye edilmektedir. , sen ancak yulaf kepeği tüketirsen dukan diyetini yapabilir, hedeff kilona ulaşabilir ve bu kilonu koruyabilirsin. (kısaca bizim dediğimiz gibi yulaf kepeksiz dukan olmaz demiş sevie)

cornil123 : merhaba ben seyir evremin 4. Günündeyim. Ben çok yorgun hissediyorum, bu yorgunluğumun geçmesi için ne öneririsiniz. Ben diyetime sadık kalmak istiyorum ama bu yorgunlukla nasıl başedebilirim.

sevie : merhaba Cornil123!  Diyetin ilk günlerinde yorgunluk çok normaldir. Talimatlara uymalı, aç kalmamalı ve yeterince protein tüketmelisiniz. Eğer yorgunluk probleminiz devam ediyorsa vitamin takviyesi alabilir, kan testiniz için doktorunuza danışabilirsiniz.

harrypotter1 : ben diyetimin ilk günündeyim. Ben bir şeker kullanabilirmiyim çayımda. Veya aromalı yoğurtlardan tüketebilirmiyim bu ilk 4 günde(atakta)

sevie : Harrypotter goşgeldin, sen kahven ve çayın için tatlandırıcı kullanabilirsin. Bir sınırı yok. Atak evresinden itibaren aromalı yoğurtta tüketebilirsin önemli olan %7 den fazla şeker %2 den fazla yağ içermemesidir. Ayrıca süt ürünleri 1 kg / 1lt ile sınırlı unutmamalısın

kkhayade : Merhaba Sevie. Ben bu diyeti seviyorum.Uzun zamandan sonra ilk kez bir belim olduğunu farkettim J Cumartesi günü SP günüm ve önemli bir aile  etkinliğimiz var. Perşembe ve Cuma iki gün SP yapıp Cumartesi için PS yapabilirmiyim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

sevie : merhaba  kkhayade . Diyet programından memnun olduğun ve destekleyici sözlerin için teşekkür ederim. Ben sana ctesi günü PS yapmanı tavsiye ediyorum. Sen zorda kalmadıkça , biz kesinlikle fazla SP önermiyoruz. Pazar günü fazladan spor yapmalısın duraklama yaşamamak için. Böylece güvende olacaksın.

crazosed :  Ben niçin her SP gününde mide krampları yaşıyorum?
Sevie : Büyük olasılıkla PS günü sonrasında daha az su içiyorsun bundan kaynaklanıyor. En ax 1,5 lt magnezyumu yüksek su içmelisin.

mod : Bir saatlik sohbetin sonuna geldik.  



4 yorum:

  1. Merhabalar lütfen duraklamayı kırcak çözümlerinizi paylaşırmısınız benimle.20gündür takıldım kaldım moralim cok bozuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duraklamanın sebebine bağlı birazda bu durum, eğer kaçamak kaynaklı bir duraklama ise daha zor, ama genel olarak, tolere gıdaları hayatından bir süre çıkar, yediklerinin miktarlarına dikkat et, protein sebze oranını incele, su tüketimin, bağırsaklarının çalışma durumu ve günlük spor ve yürüyüşlerin tammı.. bunların hepsini tamamladıktan sonra yürüyüş ve spor miktarını arttır duraklama kırılacaktır. bu konuyla ilgili detaylı bir yazı yazacağım yakında

      Sil
  2. Merhaba ilkay hanim dort gun atak sonucunda belirtilen kiloya geldm birbucuk kilo verdim seyirde toplam bes alti kilo vermem getkiyo 69dan 63e inmem lazim ancak 65de takildim bikac gundur bu kikodayim yuruyus yapamiyirum canm acayip tatli cekiyo muhallebi sik sik pisieip yiyorum dukana uygun ama fayda etmiyor biraksammi diyeti yoksa ne yapmaliyim fikir verirmisinuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. verdiğin kiloları geri almak istemiyorsan tabiki diyetini evreleri tamamlamadan bırakmamlısın. verceğin kilo az olduğu için yavaş veriyor olabilirsin.. hangi tarihte basladın.. 4 kilo vermişsin bile

      Sil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...