29 Aralık 2012 Cumartesi

Yeni Yıl Yeni Yıl Yeni Yıl...


 
 
Bugün sonunda yeni yıl alışverişine çıktım biraz erken bir saat olduğu için sanırım kimsecikler ortalarda yoktu. Böyle günleri çok seviyorum, nasıl günleri mi? İnsanlar bir araya gelmek için gün saydıkları birlikte eğlendikleri, sohbet ettikleri, birbirlerini mutlu etmek için maddi değeri hiç önemli olmayan minicik hediyeler aldıkları , birlikte yemek yedikleri.. diye sıralayabileceğim birlikte yapılan aktivitelerle dolu günleri..  Bu günün ne olduğu pek önemli değil aslında benim için. Bazı insanların bu günlerin keyfini çıkarmak yerine birbirlerini üzdüklerini kırdıklarını görüyorum.  Yeni yıl bir önceki yılda yaşadıklarını gözden geçirmek yeni yıldan güzel şeyler dilemek için her dilden her insanın hayallerle (içinden de olsa) beklediği güzel bir gün.. İster yeni yıl ağacınızı süsleyin ışıklarla sevdiklerinizi sevindirmek için hediyelerinizi dizin, ister ailenizle bir arada sohbet edip güzel bir yemek yiyin, ister şarap ister meyve suyu için, böyle günlerde sevdiklerinizle birlikte vakit geçirin..  

Bu yıl çok garip bir yıldı benim için uzun süre sonra radikal ve ani bir kararla bambaşka bir sektöre geçiş yaptım. Dukanla verdiğim kiloların keyfini çıkardım. Son dakikada olsa izin alıp kısada olsa güzel bir tatil yaptım. Sevdiklerimin yanımda olduğu güzel bir yıl oldu. Bir yandan da kelimelerle anlatılamayacak kötü bir şeyde oldu. En yakın arkadaşlarımdan birini, ranza ittifakım boncuğumu bir gecede kaybetmenin acısını yaşadım…  Bugün onun 28. Doğum gününü kutluyor olacaktık.. Elimizden kaydı gitti bir yıldız gibi..

Kısaca arkadaşlar hayat kısa sevdiklerinizle geçirdiğiniz her an en değerli anınız, belki daha değerlisi için vaktiniz hiç bir zaman olmayacak. Yeni yılda yaşamınızı buna göre gözden geçirmenizi diliyorum…

Kendiniz için ne istiyorsunuz yeni bir iş mi, yeni bir aşk mı, yeni bir beden mi, yeni bir elbise mi, yeni bir hayat mı?.. Her şey size bağlı eğer gerçekten isterseniz istediklerinizi elde edersiniz..

Oturduğunuz yerde şansın size gelmesi için beklemeyin.. siz ona gidin koşarak.. Ve hedefinize ulaşmak için önünüze çıkan engellerle savaşmaya hazırlıklı olun, hedefinize ulaşmadan sizi yoldan çıkarmalarına izin vermeyin..

Sağlıklı olmak her şeyden önemli eğer sağlığınız yerindeyse, bir hastalığınız yoksa şükredin. Sevdikleriniz yakında da olsa uzakta da olsalar mutlularsa sizde onlarla mutlu olun.. Sevdiklerinize sık sık seni seviyorum diyin, onlar size söylemese de.. sabahları karşılaştığınız kişilere gülümseyin günaydın diyin..

Yeni yılda sizi mutlu edecek ne varsa onları yapın, yapmak için çaba sarfedin..

2013 hepinize önce sağlık, sonra mutluluk ve huzur getirsin.. bu üçü olduktan sonra diğer dileklerinizin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yoktur..

 



 
 
 
 
 
 
Sevgiyle Kalın

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...