10 Kasım 2012 Cumartesi

Hangi ülkede, hangi malzemeyi nereden bulacağız..


Arkadaşlar merhaba bu yazıyı oluşturmak için hepiniz yardımlarını bekliyorum..

Özellikle yeni başlayanlar ve il/ülke değiştirenlerin çok zorlandığını görüyorum. Biz başlarken en az 10 market gezdiğimi bilirim. Şimdi şartlar daha kolay gerçi..

Bakıyoru sayfanın dünyanın her bir köşesinden misafirlerimiz olduğunu görüyorum..

Şimdi hep beraber bu yazıyı oluşturalım, yorum kısmına sizin yaşadığınız bölge ile ilgili bilgileri paylaşabilirsiniz.. ÜLke ülke şehir şehir düzenleyip bu yazıyı oluşturacağız ve sürekli geliştireceğiz..

Facebook sayfamızda başladık bile..

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003236660211#!/IlkayinDukanLezzetleri/posts/487003804677617?comment_id=85524405&notif_t=feed_comment_reply buradan da bırakabilirsiniz..


Haydi bir elin nesin var, iki elin nesi var..

Hepinize sevgiler,

4 yorum:

  1. KKTC'de Girne'deki Ordu Pazarı'nda Yulaf Kepeği ve Süt Tozu bulunabiliyor,her zaman mümkün değil maalesef,ürün geliş gün ve saatlerini öğrenip o gün erkenden damlayabilirsiniz :) Bir de Selva marka Yulaf Kepeği bir çok markette satılmaya başlandı,ada genelinde.Aromalar Erülkü Market'de çoğunlukla bulunuyor ve fiyatları 3 TL civarında,son derece uygun.

    YanıtlaSil
  2. Begüm Hanım çok teşekkür ederim bende Girnede yaşıyorum ve Yulaf Kepeği bulmakta çok zorlanıyorum verdiğiniz bilgi çok işe yaradı tekrar teşekkürler .

    Karaca

    YanıtlaSil
  3. Ben de ariyor bulamiyorum bir de krem tartari kktcde bulamadim. Fikri olan varmidir acaba. Tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...