22 Kasım 2012 Perşembe

DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-11

Dukan sayfasından bir online sohbet metni daha sizlerle oldukça kısa bu seferki bakalaım sorularınıza yanıt bulabilecekmisiniz:)


mod : Günaydın Dukan fanları, Bugün 21 kasım, online sohbete hoşgeldiniz, Sevie sizlerle olacak
Pchalmers : ben hiç iyi değilim, tekrar atak dönemine döndüm ve tekrar başladım.
sevie : Merhaba  Pchalmers , canlı chate hoşgeldiniz. Şimdi daha iyi olduğunu umuyoruz, sen daha iyi hissedeceksin. Böyle şeyler olabilir normal. Ancak  bu demek değilki böyle bir durumda sen tekrar atağa dönüp tekrar başlamalısın.  Yapman gereken şey kaçamaklardan uzak durmak. Tariflere bakarsan sevebileceğin bir çok gıda bulacaksın.  Şu andan itibaren her gün sporunu yapmaya çalış, tolere gıdaların hangileri olduğunu öğren ve tekrar kilo vermen başlayana kadar bunlardan uzak dur.  Bu adımları uygulaman yeterli.
Laxm14 : Ben egzersizlerimi yapamıyorum, gerçekten çok sıkıldım ve diyetin çok dışına çıktım. Ben tekrar atak mı yapayım yoksa seyirden devam mı edeyim.
sevie : Merhaba Laxm14! Again, tekrar atak dönemine dönmeye gerek yok.bu senin vücudun için kötü bir şok olacaktır. Ben sana şöyle bir öneride bulunayım bir şişe güzel bir şarap alıp bir kenara koy güçlendirmede ödül öğününde kullanmak için (bir ödül gibi düşünün sizde sevdiğiniz başka bir ödül koyabilirsiniz) bu uzun süreçte sıkılmamak adına , yemek tariflerine bak ve çeşitli yemekler deneyerek sıkılmanı engellemeye  çalış. Bunu küçük bir ödeme gibi düşün ama sonrasında diyetin sonuçları sana yüklü bir ödeme almışsın gibi iyi gelecek.. (demek istiyorki azıcık emek  ver emeklerinin karşılığını fazlası ile geri alacaksın.)
 
stellasoteriou_1 : merhaba ben cellumasol haplarını sormak istiyorum, onlar doğalmı (dukanın kendi sayfasında selülüt için satılan bir hap)
sevie : merhaba Stellasoteriou_1 Csenin sorunun cevabı şöyle, cellumasol hapları tamamiyle doğal. Selülütlerini azalmasını istiyorsan  kullanabilirsin.
sitharaashraf : Aben dubaide yaşıyorum ve düşük yağ oranına sahip kakao bulamadım. Ben Cadbury kakao kullanabilirmiyim. Ben kakao kullanamadığım için çikolata kaçamakları yaptım çünkü.
sevie : Merhaba sitharaashraf!  Sen %11den az yağ oranına sahip kakao bulabilirsin. Bizim online mağazadada var.  Lütfen kullanmak istediğin kakaonun besin değerlerini ve içindekiler bilgilerini bize gönder
sitharaashraf : Ben Dubaide tavuk jambon bulamıyorum.  Bir sorum daha var diyabetik çikolatalar izinli mi?
sevie : Sitharaashraf,tavuk sucuğu bu evre için çok yağlı.  Hindi göğüs tüketebilirsin  Sen surimi, hindi jambon bulabilirsien onları tüketebilirsin, diyabet çikolata dediğinin besin değrlerini ve içindekileri paylaşırmısın
nadakamal : ben yulaf kepeği tüketiyorum ama kabızlık devam ediyor. Laksitif ürünler kullanmadan önce öneriniz nedir?
 
sevie : müshil benzeri ilaçlar kullanmadan önce her seçeneği denemelisin. Egzersiz miktarını arttırmayı deneyebilirsin. 200 gr pfırında pişirilmiş ravent tüketebilirsin.  Shiratki noodles (yani bizim türkiyede bulamadığımı) kabızlığa yardımcı bir üründür.
.
ahawighorst : merhaba Ben Sp günündeyim, şekersiz şeker tüketebilirmiyim
sevie : Merhaba Ahawighorst! Sen SP günlerinde 5 adet şekersiz şeker tüketebilirsin.
sitharaashraf : Ben %17 yağ oranına sahip bir çikolatayı tüketebilirmiyim . Benim kendimi kaybediyorum çünkü, düzenli olarak kilo veremeiyorum.


 sevie : merhaba  Sitharaashraf!  Bu yağ miktarı çok fazla yüksek. Ayrıca biliyorsun tolere gıda sayılır.
 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...