25 Ekim 2012 Perşembe

Herkese Mutlu Bayramlar

 
 
Bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkıları eşliğinde kutlardık biz bayramlarınızı.. Çocukluğumun en büyük kahramanlarından biri olan Barış Manço ile güne başlayalım..

Erkenden uyanır, en güzel kıyafetlerimizi giyer sabırsızlıkla beklerdik, kurban bayramında kurban kesilmesi v.b. durumlardan dolayı bence bayramın büyük bir kısmı ziyan olur gibi gelirdi bana.. evde yalnız beklediğimiz için kahvaltıya kadar..

Artık büyüdük deli gibi çalıştığımız için bayramları biraz daha geç kalkabileceğimiz günler olarak görüyoruz, büyükler belkide kızıyorlar bize ama bu yoğunlukta başka birşey gelmiyor elimizden..

Yinede bayramlar güzeldir, erken kalkmalı sevdikleriyle bayramlaşmalı insan oğlu..

Bayramlarda küslük olmamalı, eğer birine kırgınsanız bugün ondan beklemeyin sizi aramasını siz arayın, bayramlar bunu gerektirir..

Bende öyle yapacağım bugün..

Bizler bugün büyüklerimizin bayramını kutladıktan sonra yollara düşeceğiz biraz da dinlenmek başbaşa kalabilmek istiyor insan..

Kerkese iyi bayramlar sevgiyle kalın..



Bugün dayım bu günde kevser suresi hatırlanmalı dedi,

Kevser suresinde bugün için şöyle buyrulmuş;

Biz sana bol nimet verdik: O halde (yalnız) Rabbine ibadet et ve (yalnız O'nun adına) kurban kes. Şu gerçek ki, senden nefret eden, (her türlü iyilik ve güzellikten) kesilmektedir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...