14 Eylül 2012 Cuma

DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-4



merhaba, bu hafta o kadar yoğunum ki sayfaya çok vakit ayıramadım gibi geliyor.

Sizlerle bir canlı sohbet bölümü daha hazırladım. Keyifli okumalar..

 
mod : herkese merhaba ,online sohbete hoşgeldiniz, bugün 12 eylül. Sevie sizin sorularınızı yanıtlayacak
 
Ashasf13 : Ben 19 Eylül’den 28 Ekim’e kadar Çin’e tatile gideceğim. Bu süre içerisinde her gün günlük raporumu doldurmanın pek mümkün olacağını sanmıyorum.  Ben diyetime sadık kalacağım ve uygun gıdaları bulacağım konusunda endişeliyim.  En azından yanıma yulaf kepeğimi almalımıyım ? Veya ben döndüğümde daha sıkı olarak mı devam etmeliyim. Ben 19 kilo verdim ama vermem gereken 6 kilom daha var.
 
sevie : Hoşgeldin Ashasf13.  Ben sana sen bu kadar çaba harcayıp kilo vermişken, diyetine devam etmeni tavsiye ederim.  En iyi öneri sizin diyetinize devam etmek için uğraşmanız olacaktır.  Daha çok egzersiz yapmaya gayret edin.  Eğer zorlanıyorsanız SP yerine PS yapın, dışarıda yapmak daha kolay.  Döner dönmez bize son durumu rapor et, iyi tatiller.
 
Stellaflou :  Merhaba tatil bitti, ben 75 kiloyum (5 kilo aldım.) Ben hangi fazdan devam etmeliyim. Bana yardım edin.
sevie : Sen güçlendirme aşaması ile devam edebilirsin. Ama aldığın kilo için biraz değişiklikler yapmalıyız. Şu andan itibaren bir gün PS bir gün SP olarak devam edin. Tekrar kilo vermeniz başlayana kadar günde 45 dakika yürüyün. Yine tekrar kilo vermeniz başlayana kadar tolere gıdalardan uzak durun. Eski kilonuza kavuştuktan sonra eski şekilde güçlendirmeye devam edebilirsiniz.
 
funmifaloye : Ben ne zaman ve nasıl meyve yiyebilirim?
 
sevie : Siz henüz atak evresindesiniz, meyveler kesinlikle yasak. Siz meyvelere güçlendirme evresinde kavuşacaksınız. O zamana kadar sınırsız olarak meyve aromalarını kullanabilirsiniz.
 
mguidi : Atak evresinde diet veya zero kola içebilirmiyim.
sevie : merhaba Mguidi,Evet sen günde 3 kutu içebilirsin.
 
carol770 : Ben süt kullanmıyorum, tatlandırılmamış soya sütü uygun olur mu?
sevie : Hoşgeldin carol770 sen yağsız süt yerine soya sütü kullanabilirsin Ama bunun tolere gıda olduğunu ve günlük sınırınının 15 cl olduğunu unutmamalısın.
 
.
carlywakeman : Merhaba iyi akşamlar , ben seyir evresindeyim.  Düne kadar kek ve kurabiye yemek gibi hiç bir kaçamak yapmadım.  Ben 2 tane meyveli yoğurt, custard ve  3 yk yulaf kepeği yedim. Yaptığım kek ve kurabiyeleri tüketiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz
 
.
sevie : merhaba  Carlywakeman, ben senin bana gönderdiğin raporlara göre konuşacağım. Sen çok iyi bir bşlangıç yaptın. Tolere yiyecek kullanımına dikkat et, kilo vermeni engelleyebilir.Sen çok iyi devam ediyorsun.  
giselablackburn :  Ben atak evresi ile başladım. Ama yumurta hakkında kafam karıştı. Ben yumurtayı çok seviyorum, ben onu pancake ve diğer tariflerdede kullanmak istiyorum. Atak evresinde sadece beyazlarını tamamını yiyebilirim. Bir günde kaç yumurta tüketebilirim.
sevie : canlı sohbete hoşgeldin giselablackburn! Yumurtalar konusuna gelirsek, aslına bakarsan sen istediğin kadar tüketebilirsin. Bu konuda sınır yok.  En iyi derecede kilo kaybını hızlı bir şekilde sağlamak istiyorsan benim önerim 1 tam yumruta ve limitsiz beyazı şeklinde olacaktır.
 
sandilindley : merhaba Ben güçlendirme evresindeyim.  Eğer bu süreçte kilo alırsam,  1 hafta atak devamında kiloyu kaybedene kadar seyir yapmayı düşünüyorum.
jemma : merhaba sandilindley .  Sen koruma evresindesin ve zaten sana verilen hedef kilonun 3 kilo altındasın. Atak evresi sadece diyeti başlatmak için yapılır, bu evrede yapacağın atak senin hiç bir işine yaramaz. Eğer kilo alırsan, fiziksel aktiviteni arttırmalı ve  bir haftalığına zevk verici gıdalardan uzak durmalısın (kalorili, çikolata v.b. kastediyor.)
budtin :  ben 11. Günündeyim çok fazla kilo kaybetmedim. Ben diyetim tamamı ile ilgili ümitsizliğe kapılıyorum.Ben tavsiye üzerine 3 gün sp yaptım ve buğday kepeği tükettim ama hiç bir faydasını görmemiş gibiyim.
 
sevie : merhaba budtin ben sizin kilo vermeyeşini duyduğum için çok üzgünüm ve motivasyon bozukluğunuzu da anlıyorum.  Bundan daha kötü devam edemezdir, siz kabızlık problemi yaşıyormusunuz, bunu paylaşırsanız belki bu sizin kilo vermeyişinizin sebebini açıklayabilir.
 
giselablackburn : Benim yüksek kolestrolüm yok,  tüm yumurta hakkımı başka bir yerde kullanmayı planlıyorum. Pankekimi sadece yumurtanın beyazları ile yapabilirmiyim . ben et yemiyorum ama çokça balık yiyorum.
 
sevie : tekrar  yumurta içeren tarifleri özellikle yumruta sarısı gerektiği söylenmediği sürece sadece yumurtanın beyazını kullanarakta yapabilirsin.   Et yemek istemiyorsanız, quarn, tofu ve seitan sınırsız miktarda yiyebilirsin.  Ayrıca senin kolestrolün yükselmediği sürece yumurta miktarıda sınırlı değil.
 
wobblylegs :merhaba dün akşamki cevabınız için teşekkür ederim.  Ben sonunda bu sabah yine kilo kaybetmeye başladığımı gördüm. Dün için söylediğiniz olasılıkları gözden geçirdim aslında çok küçük bir hatam olmuş.
 
sevie : merhaba wobblylegs!  Göze küçükde gelse tüm kaçamaklar kilo vermeni etkileyebilir.
.
sluggish76 : Weight watcher (bir diyet metodu) na uygun Kakao bize uygunmu .
sevie : merhaba  sluggish76! Kakaonun yağ oranı %11den az olduğu sürece, tolere yiyecek olduğunu dikkate alarak  günde 1 tk kullanabilirsiniz.
 
margsweight : ben biraz kilo aldım kaç gün Sp yapmalıyım. Bu hafta ben ve eşimin doğum günü ve benzer etkinliklerimiz  vardı. 4 gün biraz fazla yedim. Ben dikaktli olmaya çalıştım ama yeterince dikkat edemedim.
 
sevie : Hoşgeldin Margsweight!  Ben gerçek kilonuza dönene kadar SP-PS olarak dönüşümlü devam etmenizi öneririm. Bu sürede tolere yiyecekleri ve ödül yemeklerini kullanma.  Tekrar hedef kilona döndüğünde güçlendirme evresinin tüm şartlarına geri dönebilirsiniz.
 
pattimcgee : benim sorum ve endişem şudur; Ben 6 ay boyunca ülke dışında olacağım. Ve benim internet erişimimim olmayacak.  Tavsiyeniz nedir?  Ben kararlıyım tekra kilo almayacağım, çok çalışacağım. Ama eminim motivasyonumu özleyeceğim. Ama daha fazla egzersiz yapmayı düşünüyorum. Haftada üç kez havuz egzersizleri grubuna devam edeceğim.  Bu süre içerisinde 5 saat zaman farkı olsada canlı sohbetlere katılabilmeye uğraşacağım.
 
sevie : Merhaba pattimcgee! 6 ay çabuk geçer,kendiniz için bu sürede iyi vakit geçirmenizi diliyorum.  Siz bahsettiğiniz gibi diyetinize uyar ve egzersizlerinizi aksatmazsanız.  Zaman farkından dolayı canlı sohbete katılamazsanız 7/24 forum üzerinden bize mesaj gönderebilir ve raporlarınızı doldurabilirsiniz.
 
 
enobiat :  merhaba ben bgün sitede yer alan ispanyaya özgü menülere bakıyordum.  Mohito içeceğinin hazırlanmasında kullanılan 1 bardak şekersiz limonata gördüm. Ben her zaman limon bir meyve olduğu için yasak olduğu düşünüyorum.  Ve şekersiz limonatalardan uzak duruorum. Benim sorum, izinli mi, gün içerisinde tüketebilirmiyim?
 
sevie : sohbete hoşgeldin  Enobiat! Limon pişirelecek gıdalarda kullanılabilir yalnız limonata olarak tüketmek istiyorsan 1 lt suya 3 damla damlatarak  tatlandırı ile de tatlandırarak içebilirsin.
willaluka :  merhaba oğlumun düğünü nedeniyle 4 hafta evimden ayrıldım.  Bu sürede 4 kilo almışım.  Ben güçlendirme evresindeyim şimdi ne yapmalıyım.
 
jemma : merhaba  Willaluka! Benim önerim fiziksel aktiviteyi arttırarak 1 haftayı PS günü yaparak geçirin.
Siz 1 haftada bu kilodan kurtulacaksınız.
 
Mod: Canlı sohbetimiz bitti, cevabını kaçırdığınız sorular için tüm yazışmalar birkaç saat içinde web sitemizde yayınlanacak onlara gözatabilirsiniz..

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...