19 Mayıs 2014 Pazartesi

Dr.Pierre Dukan ile Türkiye Toplantısı



Ekim 2011 tarihinde tanıştığım ve istediğim kiloya ulaşmama yardımcı olan Dukan Diyeti Serüvenine ; Kitabımı okumuş araştırmalarıma devam ederek başladığım tarihlerle Simla Palas ' ın yıllarını harcayarak emek emek dokuduğu sayfasına ulaşmam aynı tarihlere denk gelir.

3 yıldır edindiğim bilgileri ,tecrübelerimi ve ürettiğim yemek tariflerimi sizlerle paylaşmaya ve sorularınızı elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum. 

Ve bu süreç içerisinde Simla ile birlikte sizlere daha fazla bilgi ulaştırabilmek için gerek dukan koçluk hizmeti alıp sizlerin sorularınızı iletmek gerekse Türkiye'de dukan diyeti uygulayan sizleri anlatıp, ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi iletmek gibi defalarca Dr. dukan ve ekibi ile temasa geçmiştik. Yaptıkları çalışmalar neticesinde dukan ekibi de Türkiye' de çalışmalara başlama kararı aldılar. Çalışmalarımız neticesinde Dukan ekibi tarafından takdir görmek ve bu organizasyonda görev alabilmek bizler için gurur verici, sizlere tekrar teşekkür etmek isterim.


3 günlük bir program ile Türkiye'ye gelen sevgili Dr. Pierre Dukanın programı oldukça yoğundu.Bu program içerisinde 16 Mayıs tarihinde bizlere de bu değerli görüşmeyi organize eden dukan ekibi türkiye koordinatörü ayşe hanıma çok teşekkür ederiz. Bu toplantı için çok sınırlı sayıda davetli çağırabilme sansımız oldu. Bu seçimleri yaparken dukan diyetini benimseyen bu doğrultuda hedef kilolarına ulaşan değerli derya, alev, elçin, ozlem dr.gozuyle dukan diyetini uygulayan sema hnım -60kg.luk deneyimi paylasan Gül, kıymet,yasemin ,pınar ve tüm cevrelerine gonullu destek olan pek cok dukan diyeti fanatiği arkadaşıma da tesekkuru borc biliyoruz.

Dr. Pierre Dukan' ın bu ziyaretinin 3 ana sebebi var; birincisi yeni kitabı''Dukan Diyetinde İstediğiniz Kadar Yiyebileceğiniz 100 Besin'' kitap satışa sunuldu . D&R ve idefix gibi kitap sitelerinden ve mağazalarından yeni kitabına ulaşabilirsiniz.

İkincisi senelerdir internette yurtdışında dukan diyetini uygulayan kişilerde gördükçe keşke bizde de olsa dediğimiz dukan ürünleri, dukan ürünleri birkaç gün içerisinde sağlıklı ürünler kategorisi ile birlikte eczanelerde yerlerini alacak. Liste elime ulaştığında sizlerle hemen paylaşacağım. Bu ürünler içerisinde bisüvi yulaf kepeği gevreği gibi öğünlerimizi kolaylaştıracak ürünlerin yanı sıra yulaf kepeği stevya gibi ürünleri sizlere tekrar ve daha çok sevdirecek yeni kaliteli lezzetlerle birlikte gelicekler.






Üçüncüsü ise özelllikle yabancı dil sıkıntısı olanlar için türkçe yani anadilimizde dukan koçluk hizmetleri paylaşılan rakamlar göre günlük 1-2 tl arası bir ücret ile üye olabilecek tüm sorularınızın cevaplarını dukan koçlarından alabileceksiniz. Koruma evresinde ise çok cüzi rakamlar ile aboneliğinizi devam ettirerek koruma evrenize destek alabileceksiniz. Günlük olarak ilerlemenizin takip edileceği bu sistem çok yakında yayında olacak biraz daha sabır istiyoruz ;)


Dr. Pierre Dukan ile salona girdiğinde, onun niçin görmeden bu kadar çok sevilebildiğini bir kez daha anlamış olduk. Kendisi her bir katılımcı ile tek tek ilgilenip inanılmas bir mütevazilik ve kibarlıkla sorularını yanıtlayıp sohbet etti. Yüzünden eksilmeyen gülümsemesi ,enerjisi ve samimiyetiyle hepimizin kalbinde bir kez daha taht kurdu. Yazıya ekleyebildiğim resimlerden de bu harika adamın enerjisini ve şevkatini görebileceğinize inanıyorum.



Kendisine tekrar bu içtenliği ve insanlara olan bitmek tükenmek bilmeyen sabrı ve sevgisi için teşekkür ederiz. Hatta yerinde başka bir benzer şekilde diyet programı olsn başka bir doktor olsaydı yanına yaklaşıp böylesine içten sohbet edebilirmiydik yoksa dayak mı yerdik diye kendi aramızda gülüştük.

Dukan bizlere kendi tarifleri ile güzel bir ikram köşesi hazırlamıştı. Bizde türk hamarat kadınları olarak kendi tariflerimiz ile hazırladığımız yiyeceklerimizi kendisine tattırdık. Dukan yiyeceklerimizi çok lezzetli buldu. Belki ileride bu anlamda da bir süpriz gelebilir.

Konuyla ilgili detayları sonraki postlarda yazacağım..

Sevgiler





11 yorum:

  1. Yüreğine emeğine sağlık : )

    YanıtlaSil
  2. Yüreğine emeğine sağlık : )

    YanıtlaSil
  3. öyle güzel ve özel bir gündü hala hayal gibi :)) hele ki seni görünce yaşadığım şoku az çok anlamışsındır...İlkay sen misiiiiiiiin.inanmıyorummmm ama sen daha çoook küçüksün..onca tarifi nasıl yapıyorsun diye ellerine yapıştığım anı unutamıyorum ;)) iyi ki seni simlayı ve kıymetimi tanıdım...sayenizde çok şey kazandım..karşılıksız yaptığınız bu güzellikler için teşekkür eder sevgilerimi hatta kucak dolusu öpücüklerimi gönderirim. <3 <3

    YanıtlaSil
  4. İlkaycım merhaba. kusura bakmazsan İlkaycım diyorum ve demek istiyorum çünkü sitende o kadar sıcak ve samimisin ki o pozitifliğini çok net aldım. toplantınızın harika geçtiği fotoğraflardan ve senin coşkulu içten yazınla belli. inan orada olmayı çok isterdim :(. ancak ben aranıza yeni katıldım. 3 günlük atak evresinden sonra bugün seyir evresine geçtim. ve başta dukan diyetini yapan abim, iki iş arkadaşım ve senin sayende bugün tartıya çıktığımda inanılmaz mutlu oldum...hepinize vesile olduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum.siteni takipteyim. seni görmedim ama inan çok sevdim. hepimiz aynı yoldayız yolumuz açık olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba içten mesajın için çok teşekkürler, keşke ismin olsaydı bende sana hitap edebilseydim. Öncelikle hoşgeldin demek istiyorum. Abin ve arkadaşların senin için çok iyi birşeye vesile olmuşlar. serüveninde başarılı olacağını biliyor ve önce-sonra halini keyifle bekliyorum, sevgiler.. istersen facebook sayfamızdan da daha çabuk iletişime geçebilirsin.

      Sil
  5. Evet ilkay cim haklisin açıkcası üyeliği sonradan farkettim sanırım sana yazmak için cok heyecanlıydim aceleci davrandım.biraz once süt tozunuz bazlamana yorum yaptım.burada da cevabını görünce bos gecmek istemedim.artik uyeyim ve aranizdaaaayiiiiim :) cok mutluyum. Bu arada ben Tuba Erzurum dan aranıza katıldım....

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ilkay hm ben iki yıl once 63 daydim ve dukan diyeti yaptım ve bir ayda 8 kg verdim ve evlendim bıraktım ve suan 72kg dayım ve artik zayiflamak istiyorum ama bir türlü hazir olup baslayamiyorum ne yapmam lazım acaba yardım edermisiniz kac gun saf protein yapmam gerekiyor biraz bilgi almam mumkun mu şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba duygu hanım, 2 yıl olduğu için bi önceki diyetinizle arada, tekrar test yapıp , test sonucuna göre atak gün sayısı ile başlayabilirsiniz.

      Sil
  7. Paylaşımlarınız harika... ilgi ile takip ediyoruz. daha sık güncellenen paylaşımlar ile sitenizi devamının sürmesini tavsiye ediyorum.

    http://sanayitipicaymakinesi.com/
    http://www.remtamutfak.com/
    Çay Makinesi
    Çay Makinası

    YanıtlaSil
  8. Budgeting and good selections like these could make all the distinction. Anyone would get bored 정카지노 half in} the identical games again and again. A gambling enterprise without wonderful customer support is hardly a enterprise in any respect. We began by scouring the web, a glance at} all the gambling websites obtainable. When we made an inventory of the functioning ones, we started to chop down the listing in a stepwise process.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...