1 Ocak 2014 Çarşamba

Nar Reçeli




Yeni bir yılın ilk gününden merhaba;


Güçlendirmeye geçenler için leziz bir tarifle geldim. Tadına bayıldım bundan sonra favori reçelim olacak kendisi..

Öyle bir huyum varki eğer aklıma birşeyi koydu isem yapana kadar bana huzur yok, yalnız kabullenmek gerekirse birazda sakarım galiba ;)

Eğlenceli bir gecenin ardından 12 ye kadar da uyuyabilmenin mutluluğu ile uyanmıştım ki canım nar reçeli istedi. ;)  hemen kahvaltıya yetiştirmek için hızlı hızlı çalışmalara başladım..
 Hedef çay demlenene kadar sıcak bir tabak nar reçeline ulaşmaktı ki.. 3 narı keserken nar yerine parmağımı kestim .. Zonklaması devam ediyor hala.. Biraz kötü oldu sanırım bu sefer..

 Neyse dönelim mis gibi nar reçeline
Malzemeler
2 adet nar ( devamını hazırlamaya parmağımın acısı el vermedi)
6 yk sucraplus /splenda/ takita formtat 60 ben sugarplus kullandım bu defa

İstediğimiz kıvamı elde edene kadar kaynatıyoruz.. Güçlendirmede meyve hakkınız yerine tüketebilirsiniz.
Bayılıyorum evde pişen reçel kokusuna..

3 yorum:

  1. Merhaba İlkay Hanım,
    Öncelikle iyi yıllar(sağlıklı,mutlu ve huzurlu) eliniz için geçmiş olsun reçel içinse elinize sağlık oldukça güzel görünüyor.
    Ben Dukan diyetime 75 Kg. başladım 62,5 le güçlendirmeye geçtim ve burada 40 günü (1.evre) tamamladım.Bu güne göre 63,9 kg. ama yılbaşı nedeniyle ödül günümü salı akşamı yaptım. Yemeği çok abartmasamda içikiyi biraz.....
    Sizden bir konuda yardım bekliyorum. Ben Dukan yolculuğumu 60 kg sonlandırmak istiyorum. Diyet süresince sitenizden çok faydalandım. Kitabı sonuna kadar okudum halada dönüp bakıyorum yani tembellik etmedim. Sitenin tamamını defalarca okudum tecrübeleriniz yorumlarınızı bana yol gösterdi bunun için size çook teşekkür ediyorum. Sitede güçlendirme bölümünde 1 evrede (ilk iki hafta hariç) kilo vermeye devam ediyor diyorsunuz ama bende öyle olmadı tabii bunda yaşta etkendir......
    Ben 60 kg inmek için ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba özge hanımcım, çok teşekkür ederim hem elim için, hem de gerçekten kıymet bilip yazdıklarımı okuduğunuz için.
      sorunuza gelince, güçlendirme ilk aşamada bünyeye, yaşa vb tam olarak emin olmadığım sebeplerle birlikte kilo vermeye devam edilebiliyor ama bu kilo veriş, 10 kiloda 1 kilo gibi düşünebilirsiniz. daha fazla değil buda zaten ikinci aşamada dengeleme ile birlikte tekrar alınabilir. güçlendirmede hedef bildiğiniz gibi kilo vermek değil.2-4 kg bu şekilde veremezsiniz. benim önerim öncelikle güçlendirme evresini tamamlayın sonrasında tekrar seyire dönüp bir 4 kg verin derim. ya da bugün itibari ile istediğiniz kiloyu verene kadar 6 gün ps 1 gün sp şeklinde devam edin eğer kilo verme başlar ise 4 kg verdikten sonra bu 4 kilo için güçlendirme evresini uzatıp devam edebilirsiniz anlatabildim mi acaba

      Sil
  2. Merhaba İlkay Hanım,
    Anlamasına anladım ama sanıyorum öncelikle sizin de belirtiğiniz gibi güçlendirmeyi tamamlayıp daha sonra vermek istediğim 3-4 kilodan kurtulmak daha mantıklı olacak.
    Dün sp günümdü ve çok da dikkat ettim ama sabah tartıldığımda 63,6 kg. idim. Bana güçlendirme evresinde uygulayabileceğim önerileriniz olabilir mi acaba...
    22 Mart tan sonra tekrar başlarsam kilo verebilir miyim?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...