10 Eylül 2012 Pazartesi

DukanDiet.co.uk sayfasından Online Chatten bir bölüm-3


Merhaba herkese,

Nasılsınız, ben yine yoğun bir haftaya başladım. Sizlere hsonu biraz çeviri yaptım.

Dukandiet.co.uk sayfasında yayınlanan 7 Eylüle ait shobetten bir bölüm. bakalım bu bölümde kendinizden neler bulacaksınız.

Yazılar hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtirseniz sevinirim:)


mod : herkese iyi akşamlar, 6 Ekimdeyiz, canlı chate hoşgeldiniz. Benimle birlikte Sonja ‘da size yardımcı olmaya çalışacak. Güzel sohbetler
 
bops0706 : Merhaba Ben yine son derece hayal kırıklığına uğradım. Yo-Yo gibi 2 kilo arasında gidip geliyorum. Liste dışındaki herhangi bir yiyecek veya içecek tüketmedim. Harfiyen uyuyorum.  Ben yaklaşık bir aydır hiç kilo veremedim. Bu da beni çok demoralize ediyor. Bu böyle devam etmemeli, ben daha fazla egzersiz, daha fazla yulaf kepeği v.b. gibi bir fark yaratmak için ne yapmalıyım
 
sonja : Sohbete hoşgeldiniz,  daha önce size söylediğim gibi Sp günlerinden dolayı böyle dalgalanmalar olabilir. Vücudunuz su tutuyor olabilir. Biraz sinirlenmişsiniz anlıyorum ama gerek yok. Bu süreçte yemeklerinizi çok tuzlu yemediyseniz, günlük 1,5 lt sıvı alımına dikkat edin. (yeşil çay ve su toplamı) İdrar söktürücü tabletler size yardımcı olacaktır.  Hala değişmez ise üst üste 3 gün sp yapın ve dört gün boyunca fiziksel aktivitinizi arttırın ve tolere gıdalardan uzak durun. (bir nevi yumruğu anlatmış)
 
Unutmayın bu yöntem kendinize göre sürekli uygulayacağınız bir yöntem değil sizin durumunuzun için 1 ayı geçen iniş çıkışlarınız için önerildi.
 
Pes etmeyin, çok yakında iyi haberler alacaksınız.
vanessajaynegibson : Bu diyette bağırsak problemi yaşayan bir tek benmiyim? İlk hafta 4 pound  (ağırlık birimi ) kaybettim Bugün 7. Günüm 2 poundu geri aldım.
sonja : merhaba Vanessa!  Bu dukan diyetinin yan etkisi. Yulaf kepeğini 3 yk al bir kısmını buğday kepeği ile değiştirebilirsin.  Neredeyse donmuş su iç, bolca buzlu.. karın kaslarınızı çalıştıracak hareketler yapın.
200 gram ravent kompostosu veya Sp günlerinde 1 yk ps günlerinde 2 yk goji berry tüketebilirsiniz.
 
foggyloan : merhaba, ben kendimi takılıp kalmış gibi hissediyorum. Ben seyir evremin son ayındayım 18 kilo verdiğim için memnunum ama son 10 kg daha var. Bunlar zor gidecek gibi motivasyonumu kaybetmek üzereyim.
 
sonja : merhaba Foggy! Herşeyden önce endişelenme, sen doğru kilona ulaşana kadar bizimle kalacaksın, bunun için ek bir ödeme senden talep edilmeyecek. Motivasyon eksikliği büyük kilo kayıplarından sonra olabilir anca hedefinize ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız, önemli olan bu  programınıza sıkılmadan devam etmelisiniz
 
minnie18 : Merhaba benim seyir evrem 15. Eylülde bitiyor. Önümüzdeki 9 günde 1,7 kilo vermem grekiyor. Ama son günlerde kilo vermem oldukça yavaşladı.
 
 Eğer ben verilen sürede hedef kiloma ulaşamazsam,  ben güçlendirmeye geçeyim mi, yoksa hedef kiloma ulaşana kadar seyir evresinde kalmalıyım?
 
sonja : merhaba, Minnie! Evet sen seyir evresinde kalmalısın. Bunun için senden ücret talep edilmeyecek, sadece bu konuda sana gelen emaili evet olarak yanıtlamalısın.
 
elebea61 : iyi akşamlar, ben hollandaada yaşıyorum. Web sitenizden çikolata, fındıklı yulaf kepeği bar/bisküvileri sipariş verdim. Benim sorum. Evde ayrıca kurabiye pişirmek yerine onları tüketebilirmiyim? Tabi günde sadece bir adet yiyeceğim.
sonja : merhaba Elebea! Evet sen  tüketebilirsin. Ama ambalajlarından bu tür ürünlerin tolere gıdalar olduğunu yazdığını biliyorsun. Ona göre yemelisin.
 
woodmede : Ben 4 günde 5 pound verdim. Şimdi seyir evresine geçtim ama yağsız yoğurt ve yağsız krema yemekten bıktım. Ben artık gerçekten tatlı birşeyler yemek istiyorum.  Örneğin protein ve sebze günlerinde dukan krebimin arasına diet reçellerden sürebilirmiyim?
 
sonja : Merhaba Wood! Eğer siz  tatlı birşeyler istiyorsanız, yoğurtlarınızı aroma ile tatlandırabilirsiniz.  Günde 3 porsiyon şekersiz jöle tüketebilirsiniz.  Reçel istiyorsanız goji berry ile kendiniz yapmalısınız
 
Biraz rhubarb  tatlandırarak tüketebilirsiniz.
piradixon : Az şeker ile tükettiğim su kabağının bağımlısı haline geldim. Tüketim için limit var mıdır?
 
sonja : merhaba Piradixon , sohbete hoşgeldin,  Sen işekersiz olarak tüketebilirsin.  Bunu günlük 1,5-2 lt olan su tüketiminin içerisinde olarak düşün.
helenwhiteP : Merhaba diet cola içebilirmiyim
sonja : merhaba Helen! Evet günde 3 kutu kola içebilirsiniz. Hiç bir problem yok.
helenwhiteP : üzgünüm fazla soru soruyorum. Ben yulaf kepeğini çok seviyorum. 2 yk fazla kullansam bir sorun olur mu?
 
sonja : helen tekrar merhaba, üzgünüm hayır, Daha fazla yulaf kepeği tüketmek kilo verimini engelleyebilir. Sizin için en uygun miktar önerilmiştir.
 
doodey123 :Merhaba ben burada yeniyim. Merak ediyorum. Gamon kullanabilirmiyim ? ü
sonja : merhaba Doodey ! gamon biraz fazla yağlı ve bu diyette izin verilmesi için fazla tuzlu.
 
doodey123 : yulaf Kepeği, günde kaç kaşık tüketebilirim?
sonja : merhaba Doodey! Sen atak evresindesin , 1,5 yk hakkın var.
 
coffeemaker : Merhaba sonja, bugün nasılsın, Ben hala güçlendirme evresindeyim.  İkinci evreye geçmeden önce sormak ikinci evrede 2 meyve izinlimi? Ben çok düşkün değilim olmasa da olur.
 
sonja : Merhaba  Cofeemaker! Seni görmek çok güzel. İyiyim tesekkürler, sen nasılsınız. Evet bu önemli 2. Evrede günde 2 meyve tüketebilirsiniz.  Güçlendirme evresi vücudun güçlendirmesi için. Sağlığınızın için tüketmelisin.
 
helenwhiteP : teşekkürler sonja,minnettarım.
sonja : Birşey değil helen.
donaldinarrr : merhaba SP günlerinde tofu yiyebilirmiyim?
sonja : Merhaba  Donald ! Evet sen sen SP günlerinde de tüketebilirsin.
AliciaUK : merhaba , ben çok mutluyum sonunda hedef kiloma ulaştığımı söylemek istiyorum.
 
sonja : merhaba Alicia  tebrikler, sen harika birşey yaptın. Güzel bir akşam diliyorum.
jany0906 :Laktoz intolarensım nedeni ile süt ürünleri kullanamıyorum, Bunun yerine ne kullanabilirim.
sonja : merhaba Jany! Eğer sen laktoz intolarensına sahipsen, süt ürünleri yerine günlük 700 gr geçmemek kaydı ile  soya ürünü koyabilirsin.
AliciaUK : teşekkürler sonja, bu diet gerçekten herkes için  uygulanabiliyor.


Sevgiler

İlkayın Dukan lezzetleri

8 yorum:

  1. tesekkürler paylaşımlar için :)) coffeemaker ın sorusuna verilen cevaba göre güçlendirme 2de günde 2 porsiyon meyve serbest yanlıs anlamadıysam dimi :)

    YanıtlaSil
  2. devamini bekliyoruz aydinlatici oluyo tskler ilkay =))

    YanıtlaSil
  3. seyirde yulaf kepeği hakkınız yerine 1 adet bar hakkınız var. Ayrıca yulaf kepeğini ayrıca yemek isterseniz. 1 bar 2 adet tolere hakkınıza eşdeğerdir.

    YanıtlaSil
  4. I visit everyday some sites and sites to read articles or reviews, but this weblog provides quality based articles.

    YanıtlaSil
  5. It's actually a great and helpful piece of information. I am satisfied that you just shared this useful information for us.
    Thanks for sharing.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız buraya..

Bu yazılarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...